Bevar dit træværk med Pinotex træbeskyttelse

Træ er et forgængeligt materiale, som kan angribes og nedbrydes på forskellig vis. Det kan resultere i et dårligt udseende eller i værste fald total nedbrydning af træet.

Hvis dit udvendige træværk skal holde sig sundt i længden, skal det løbende vedligeholdes. Ellers får det let en uønsket påvirkning af vejr og vind eller kan blive angrebet af råd og svamp. Hos Sadolin Farveland kan du få det komplette Pinotex-program, der passer til alle typer træværk.

Sadolin har lanceret Pinotex® KLAR UV PLUS. Den nye træbeskyttelse gør det nu muligt at give en behandling, som både bevarer det naturlige udtryk, og samtidig efterlader en effektiv beskyttelse imod solens stråler, svampeangreb samt vind og vejr.

Ny Pinotex® Klar UV PLUS er produceret på en helt ny patenteret teknologi. Det betyder bl.a. at hvert penselstrøg med denne nye Pinotex® indeholder 50 – 75 % mere tørstof end traditionelle træbeskyttelsesprodukter.

Pinotex® KLAR UV PLUS kan anvendes direkte på nyt træværk. Pinotex® KLAR er også meget velegnet til tidligere behandlet træværk, hvis man ikke ønsker det skal blive mørkere i farven når det skal genbehandles.
 
På Sadolin's hjemmeside kan du se flere detaljer og hente yderligere inspiration.
Send forespørgsel vedr. produkt: Sadolin

Professionelt håndværk

Faguddannede malere

Bruger kun kvalitetsprodukter

Medlem af "Danske malermestre"

Giv os et kald på:

​Tlf.: 21 66 72 03

Send os en mail her​

maler@rasmussen.mail.dk